Το πρώτο Ελληνικό νησί που θα έχει Ευρωπαίους τουρίστες στην πανδημία

Ο τουρισμός θα είναι ένας κλάδος της Ελληνικής οικονομίας που αναμένεται να δεχτεί ηχηρό χτύπημα μέσα στο καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια, αφού οι περισσότερες από τις χώρες βρίσκονται ακόμα υπό καθεστώς lockdown και όσες έχουν βγει κυριαρχεί η αβεβαιότητα της πανδημίας. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ελληνικός προορισμός που δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν, τουλάχιστον οι […]

Ο τουρισμός θα είναι ένας κλάδος της Ελληνικής οικονομίας που αναμένεται να δεχτεί ηχηρό χτύπημα μέσα στο καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια, αφού οι περισσότερες από τις χώρες βρίσκονται ακόμα υπό καθεστώς lockdown και όσες έχουν βγει κυριαρχεί η αβεβαιότητα της πανδημίας.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ελληνικός προορισμός που δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν, τουλάχιστον οι Γερμανοί, όπως δείχνουν τα τελευταία ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την ανταπόκριση του Παντελή Βαλασσόπουλο από το Βερολίνο για το Open, η εταιρεία Lufthansa ξεκινάει από τις 18 Μαΐου τα πρώτα της ταξίδια για την Αθήνα. Οι πρώτες πτήσεις θα γίνονται από Φρανκφούρτη προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ εντός του Μαΐου θα ξεκινήσουν και οι πρώτες πτήσεις της ίδιας εταιρείας από το Μόναχο για την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ο γερμανικός λαός είναι ένα από τα πιο σημαντικά δείγματα για την κίνηση του τουρισμού παγκοσμίως και η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τον Ιούνιο θα αρχίσει να εξυπηρετεί απευθείας 60 τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Μέσα σε αυτούς θα είναι η Κρήτη και η Μαγιόρκα, δύο πανέμορφα νησιά. Όλες οι πτήσεις θα γίνονται με αυστηρά μέτρα υγιεινής, μάσκα και αντισηπτικά. Ο πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε ότι «σε διάφορες χώρες ανοίγουν εστιατόρια και αισθανόμαστε τη λαχτάρα των ανθρώπων που θέλουν να ταξιδέψουν», δείχνοντας την επιθυμία των Γερμανών να επισκεφτούν τη μεγαλόνησο και αυτό το καλοκαίρι.

news24world.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί