Τηλεδιάσκεψη ΝΔ με εκπροσώπους εργαζομένων των τραπεζών – Τι συζητήθηκε

Η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μαζί σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της πανδημίας» πραγματοποίησε σήμερα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους εργαζομένων στις τράπεζες.

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων Ελλάδας Σταύρο Κούκο και τον γ.γ Αχιλλέα Μυλωνόπουλο πραγματοποίησαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και ο γραμματέας εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της ΝΔ Θεόδωρος Κόλλιας.


Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μαζί σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της πανδημίας», τα στελέχη της ΝΔ ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τη συνεισφορά των υπαλλήλων του τραπεζικού κλάδου στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του κοινού κατά την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας ότι αυτό επετεύχθη με ασφάλεια τόσο για τους συναλλασσόμενους όσο και για το προσωπικό.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, συζητήθηκε η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα και με πρόταγμα την ασφάλεια όλων, η επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας.

Στη διαδικασία αυτή, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, σύμφωνα με τη ΝΔ, μπορούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας προσφέρει στη χώρα μας ένα μοναδικό πλεονέκτημα, ώστε να καλυφθεί γρήγορα το χαμένο έδαφος γεγονός που όχι μόνο θα προστατεύσει τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για νέες και πιο ποιοτικές δουλειές.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί