Πρώτη μέρα της κατάργησης του SMS, και ας δούμε τι αλλάζει στα ΜΜΜ με την καινούργια πραγματικότητα. Οι περισσότεροι επιβάτες του μετρό, χρησιμοποιούν μάσκα, αρκετοί φορούν γάντια και τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Στο τραμ, οι επιβάτες, προκειμένου να διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, μπορούν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες θέσεις. photo eurokinissi
Πρώτη μέρα της κατάργησης του SMS, και ας δούμε τι αλλάζει στα ΜΜΜ με την καινούργια πραγματικότητα.
Οι περισσότεροι επιβάτες του μετρό, χρησιμοποιούν μάσκα, αρκετοί φορούν γάντια και τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.
Στο τραμ, οι επιβάτες, προκειμένου να διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, μπορούν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες θέσεις.
photo eurokinissi