Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πολίτες οι οποίοι είναι ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Μίκρής έκτασης επεισόδιο.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως “πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ”, κατά της κυβέρνησης και υπέρ της Μακεδονίας και της ορθοδοξίας, οι διαδηλωτές αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγη ώρα πορεία.
Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ έχει στήσει από νωρίς φραγμούς ούτως ώστε οι διαδηλώσεις που θα γίνουν απόψε να μη φτάσουν στο Συνεδριακό Κέντρο “Βελλίδειο” όπου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 η ομιλία του πρωθυπουργού.
Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ από αέρος αναμένεται – όπως και χθες – να συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και drone.
Μάλιστα πριν από λίγο σημειώθηκε προς στιγμήν μικρή ένταση μπροστά από την πλατεία του Λευκού Πύργου. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους διαδηλωτές με την ελληνική σημαία, πήρε ένα καρεκλάκι και έκατσε στη μέση του δρόμου,απαιτώντας να διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Νίκης, ώστε να βγουν στο οδόστρωμα οι υπόλοιποι διαδηλωτές.
Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον απομακρύνουν, άρχισε να καλεί τους υπόλοιπους να κατέβουν στο οδόστρωμα.
Αυτήν την ώρα οι διαδηλωτές έχουν κλείσει την Λεωφόρο Νίκης και διαδηλώνουν, φωνάζοντας συνθήματα κατά δημοσιογράφων και κυβέρνησης.
(Από grtimes. gr / photo: screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















