Σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι ανήκει 26χρονη, η οποία μετέφερε πάνω από 14,5 κιλά ηρωίνης και συνελήφθη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη, κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Το ύποπτο όχημα που οδηγούσε δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγει, ενώ εμβόλισε περιπολικό. Κατά την καταδίωξη, η 26χρονη πέταξε από το παράθυρο ένα τσαντάκι ωμού και μια υφασμάτινη μαξιλαροθήκη, που περιείχαν 25 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 14 κιλών και 750 γραμμαρίων, ναρκωτική ουσία την οποία φέρεται να είχε παραλάβει νωρίτερα από μεταφορική εταιρία στο Καλοχώρι. Τελικά, συνελήφθη στην περιοχή του ΚΤΕΛ Μακεδονία, όταν ακινητοποιώντας το όχημα προσπάθησε να διαφύγει πεζή.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ηρωίνης εκτιμάται σε 200.000 ευρώ και προοριζόταν να διακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης
- Διπλωμάτης του Πούτιν: Η Ευρώπη πρόκειται να γίνει εντελώς μουσουλμανική, vid









