Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Η πράξη για την οποία καταγγέλθηκε έγινε στις αρχές του μήνα κατά τη διάρκεια του δρομολογίου που εκτελούσε το τρένο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Την 18χρονη ενημέρωσε άλλη επιβάτιδα που αντιλήφθηκε την φερόμενη βιντεοσκόπηση. Η νεαρή καταγγέλλουσα (ημεδαπή) απευθύνθηκε στον ελεγκτή, από τον οποίο ζήτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, εντοπίστηκαν 7 με 8 βίντεο που εστίαζαν στο στήθος και στο πρόσωπο της 18χρονης. Τα επίμαχα βίντεο φαίνεται πως είχε μεταφέρει ο 64χρονος (αλλοδαπός) με βιαστικές κινήσεις στον «κάδο απορριμμάτων» του κινητού του, όταν υποψιάστηκε ότι οι γυναίκες συζητούσαν για την παράνομη ενέργειά του. Μόλις η αμαξοστοιχία αφίχθη στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία κι ακολούθησε η σύλληψη του άντρα.
Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από το Πακιστάν, αρνήθηκε την κατηγορία, και στην απολογία του ανέφερε ότι δεν βιντεοσκόπησε την κοπέλα, παρά μόνο το βαγόνι και τα τοπία της διαδρομής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η αύρα του Τραμπ στην Ευρώπη! Και η Ουγγαρία τα βάζει ανοιχτά με την «πέμπτη φάλαγγα»
- Υπ. Παιδείας: Εμπλουτίζεται η Τράπεζα Θεμάτων με 210 νέα θέματα
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 6,2% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Αύγουστο του 2025 σε σχέση με πέρυσι
- Το Ιράν λέει ότι κατέθεσε “δίκαιη” πρόταση για να αποφευχθεί η εκ νέου επιβολή κυρώσεων
- Αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο – 32χρονος Πακιστανός επιτέθηκε με δρεπάνι σε ομοεθνή του
- Έκλεψαν σπάνιο αρχαίο βραχιόλι ανεκτίμητης αξίας από μουσείο της Αιγύπτου- Τρεις συλλήψεις
- Αυξάνονται οι κλοπές των αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
- Ζαχαριάδης: Η ΝΔ, αντί να καλέσει τους γαλάζιους κλέφτες, κάλεσε δύο πεθαμένους να καταθέσουν στην Εξεταστική
- Τι δήλωσε ο Τσιάρας για τις πληρωμές των αγροτών
- Πάτρα: Σημαντική αύξηση των εσόδων κατά 11,85% για τον Οργανισμό Λιμένος το α’ εξάμηνο του 2025
Κύρια Θέματα

















