Τα «μαζεύει» ο Δρίτσας μετά τη γενική κατακραυγή (vid)

«Συμπληρωματική» δήλωση έκανε ο Θοδωρής Δρίτσας μέσω γραπτής ανακοίνωσης, μετά το σάλο που ξέσπασε για τη δήλωσή του περί τρομοκρατών

Ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να ανασκευάσει το ταχύτερο δυνατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε προσωπικά, στον πρώην Υπουργό και στενό συνεργάτη του Θοδωρή Δρίτσα, και του ζήτησε να ανασκευάσει άμεσα.

Κατόπιν τούτου, ο Θοδωρής Δρίτσας “μάζεψε” τα λεγόμενά του.

Ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Στην πρωινή σημερινή τηλεφωνική μου συνέντευξη στο πειραιώτικο ρ/σ «Κανάλι 1» και στη δημοσιογράφο κ. Λία Λάππα, ρωτήθηκα για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη.

Όποιος ή όποια άκουσε τη συνέντευξη, μπορεί να διαπιστώσει με απόλυτη σαφήνεια ότι, με νηφάλιο τρόπο τεκμηρίωσα την άποψη μου, ότι για μία ακόμα φορά η Ν.Δ. παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, στο φόντο της δράσης της τρομοκρατίας, δυναμιτίζοντας το κλίμα του δημοκρατικού διαλόγου.

Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν», αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα.

Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα”.

Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει σχετικά νωρίτερα και σόκαρε την κοινή γνώμη:

photo video screenshot