κατηγορώντας τον ότι «ύψωσε πολύ το δάχτυλο σήμερα για να κάνει μαθήματα… δημοκρατίας και ”διάκρισης των εξουσιών” στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επειδή ζήτησε το αυτονόητο, να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της απόφασης της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για το σκάνδαλο των υποκλοπών».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ο Παύλος Μαρινάκης «φαίνεται πως πολύ φοβάται τις εξελίξεις» και του απαντά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βαθαίνει τη δημοκρατία όταν ζητά να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με αφορμή το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενισχύει τη δημοκρατική λειτουργία όταν ζητά να κληθούν η εισαγγελέας και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ενημερώσουν τα κόμματα αλλά και να δοθεί στα μέλη της Επιτροπής το σύνολο της δικογραφίας του σκανδάλου των υποκλοπών. Εν τέλει, για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, πράγματι, ”μια ακόμη μέρα στη δουλειά” η δημοκρατική απαίτηση να μην μείνει καμιά πλευρά του σκανδάλου των υποκλοπών ανεξιχνίαστη».
Επιπλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναλαμβάνει το ερώτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «για το οποίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν βρήκε να πει σήμερα ούτε μια λέξη»: «Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όλοι οι στόχοι της ΕΥΠ παρακολουθούνταν νόμιμα. Άρα παρακολουθούνταν νόμιμα τα μισά στελέχη της κυβέρνησης. Άρα το υπουργικό σας συμβούλιο, κ. Μητσοτάκη, αποτελείται από πρόσωπα ύποπτα για την εθνική ασφάλεια που χρήζουν παρακολούθησης;».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το παγκόσμιο διαδίκτυο έφερε στο προσκήνιο τις μάχες των Ελλήνων εναντίον…των Περσών!
- Μαζική φυγή Αμερικανών από την Μέση Ανατολή καθώς ο πόλεμος κατά του Ιράν μαίνεται
- Ένας συρμός στον ΗΣΑΠ στη Γραμμή 1 σε χρώμα…ροζ! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- «Ο σατανισμός σε όλο του το μεγαλείο»: Ξεσπά η Ζαχάροβα για τα γεγονότα του Ιράν
- Αυτό που είχε προτείνει η Μόσχα πριν ξεκινήσει η σύγκρουση στην Μέση Ανατολή
- Ντουμπάι: Drone του Ιράν χτύπησε δίπλα στο αμερικανικό προξενείο, ξέσπασε πυρκαγιά – Δείτε βίντεο
- Ο Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τον Μακρόν: “Κύπρος και Γαλλία συνδέονται με ισχυρή σχέση”
- Η Γαλλία θα στείλει μέσα αεράμυνας και φρεγάτα στην Κύπρο
- Νέα Μάκρη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου – Φέρεται να ανήκει σε Τούρκο υπήκοο
- Νέες απειλές από το Ιράν: «Ακόμα δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα πλέον προηγμένα όπλα μας»









