Συναγερμός έχουν σημάνει στα Γιάννενα οι αρχές για τον εντοπισμό του Χρήστου Μ. 15 ετών, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν τη Δευτέρα (10/01).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, ο μικρός Χρήστος εξαφανίστηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/01) από την περιοχή Κιάφα Ιωαννίνων.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Χρήστος Μ. έχει ύψος 1,76 μ., είναι 80 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας, έντονο γαλάζιο φούτερ, γκρι αθλητικά παπούτσια και μπουφάν παραλλαγής. Μαζί του έχει και μία σχολική μαύρη τσάντα – σακίδιο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουκρανικό: Δείτε το καταστροφικό για τη Ρωσία «ειρηνευτικό» σχέδιο των διεθνιστών
- Η τραγουδίστρια που εντυπωσίασε την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ
- Διαθέσιμη η ψηφιακή εφαρμογή Μητρώου Δεξαμενών Ιδιωτικών Πρατηρίων Καυσίμων
- Αγροτικά μπλόκα: Άρχισε η αποσυμφόρηση από Ριτσώνα μέχρι Θήβα
- Κίνα: Ξαναρχίζουν οι κινεζικές εξαγωγές κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος στη Σιγκαπούρη
- Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Πούτιν για τη Σελήνη μετά το 2030
- Είπαν τα κάλαντα στον Ν. Ανδρουλάκη
- Λονδίνο: Στο Μουσείο Ντίκενς αναβιώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων της Βικτωριανής Εποχής
- Κι όμως, τα μπάνια… συνεχίζονται στην «εμπλόλεμη» Οδησσό, vid
- Γιατί δεν συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης;
Κύρια Θέματα









