Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου στους αστυνομικούς που ζήτησαν να μην γίνει μήνυση στην 70χρονη που προσπάθησε να κλέψει φαγητό

Μετά το περιστατικό με την ηλικιωμένη, που λόγω οικονομικών προβλημάτων προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ των Lidl στη Δυτική Αττική,

ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τηλεφώνησε – όπως ανακοίνωσε – στον επικεφαλής αστυνομικό και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία να ζητήσουν αυτός και η ομάδα του να αποφευχθεί μήνυση εναντίον της 70χρονης.

Τη λύπη της για το περιστατικό εξέφρασει η εταιρεία Lidl Ελλάς.

Η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια με την ηλικιωμένη. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ηλικιωμένη, επηρεασμένη από δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα, επιχείρησε να κλέψει κάποια τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την κίνηση της γυναίκας και, παρά τις παροτρύνσεις των υπολοίπων πελατών του σούπερ μάρκετ να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο και να μην κινηθούν σε βάρος της οι νομικές διαδικασίες, ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και είπε «ότι οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση».

Τα προϊόντα, σύμφωνα με το OPEN κόστιζαν σχεδόν 40 ευρώ.

(φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί