«Σπαρτιάτες»: Στεκόμαστε στο πλευρό των Παμμακεδονικών ενώσεων

 Το μήνυμα ότι οι «Σπαρτιάτες» στέκονται στο πλευρό των Παμμακεδονικών Ενώσεων στέλνει το κόμμα με σημερινή ανακοίνωσή του.

      Ειδικότερα, αναφέρει: «Οι “Σπαρτιάτες” και σύσσωμος ο ελληνικός λαός στέκονται στο πλευρό των Παμμακεδονικών ενώσεων και βροντοφωνάζουν απ’ άκρου εις άκρον, σε όλη την υφήλιο, ότι η Μακεδονία είναι ελληνική», ενώ υποστηρίζει στη συνέχεια: «Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας η δημοκρατία είναι σχετική. Συνεπώς δικαίωμα στο να συναθροίζονται και να διαμαρτύρονται έχουν μονάχα οι μειονότητες. Οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεριστές, οι λαθρομετανάστες και λοιποί ακίνδυνοι για το πολιτικό κατεστημένο. Όλοι πλην των Ελλήνων. Δεν εξηγείται αλλιώς η αντιδημοκρατική απαγόρευση συναθροίσεων Ελλήνων πολιτών που ήθελαν να διαδηλώσουν κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών».

      Επίσης, το κόμμα ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων: «Το καθεστώς Μητσοτάκη απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φιμώσει τις φωνές των ελεύθερων Ελλήνων. Το καθεστώς Μητσοτάκη απέδειξε ακόμα μια φορά ότι ο μόνος πραγματικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων». «Πλανώνται πλάνην οικτράν, όμως, εάν νομίζουν πως με αντισυνταγματικές απαγορεύσεις θα αναγκάσουν τον Έλληνα να ξεχάσει τη Μακεδονία» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί