Σοκάρει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την Αγία Παρασκευή – Ποιοι διοργανώνουν τα υπαίθρια πάρτυ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμένονται έντονες αντιδράσεις...

Τα συνεχόμενα καλέσματα για συγκέντρωση κόσμου στην Αγία Παρασκευή, διοργανώνονται από διακινητές ναρκωτικών, προκειμένου να ξαναβρούν την πελατεία τους!

Αυτό δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, ο δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Ζορμπάς.

«Εμείς ως πόλη, ζητάμε από το κράτος να καθαρίσει την πόλη από τα ναρκωτικά και τον κορωνοϊό. Το λέω ξεκάθαρα η πρόσκληση που βγήκε στο διαδίκτυο δεν έγινε από αθώα παιδιά, έγινε από τους διακινητές ναρκωτικών για να ξαναβρούν τους πελάτες τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο δήμαρχος ξεκαθάρισε πως αυτό δεν σημαίνει ότι όποιοι ήταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Όπως υπογραμμίζει, είναι γνωστό ότι στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει παιδί 15-16 χρονών ή γονιός που να μην το ξέρει», είπε ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εξέφρασε την ανησυχία του καθώς, όπως είπε και «σήμερα υπάρχει κάλεσμα να μαζευτούν και από άλλες περιοχές και να φέρουν και γκαζάκια και μολότοφ».

Οι δηλώσεις του δημάρχου Αγίας Παρασκευής προκαλούν έντονη ανησυχία και αναμένονται αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν νεαροί πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Ιωάννη να κάνουν πάρτι με μπύρες και μουσική, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο, άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί