Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορούν να προμηθεύονται οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα τα δύο δωρεάν self test για την προσέλευση στην εργασία τους.
Όπως εξήγησε σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η υφυπουργός Υγείας για θέματα ψυχικής υγείας, Ζωή Ράπτη, αυτή την εβδομάδα γίνεται η προμήθεια των self test για τους μαθητές και για την αποφυγή συνωστισμού στα φαρμακεία, η διάθεση για τον ιδιωτικό τομέα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.
Είπε μάλιστα πως από τις 15 Ιουνίου ενδέχεται οι πλήρως εμβολιασμένοι να μην υποβάλλονται σε self test.
Η κ. Ράπτη ρωτήθηκε επίσης για τον Ρώσο τουρίστα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγα μόλις 24ωρα αφού είχε έρθει στη χώρα μας με αρνητικό τεστ και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του «Παπανικολάου», λέγοντας πως η ενδεχόμενη πλαστότητα των τεστ διερευνάται.
Υπενθύμισε δε πως από τις 7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα ραντεβού των πολιτών 18-29 ετών με το εμβόλιο της Johnson & Johnson ενώ από την επόμενη βδομάδα θα ανοίξουν τα ραντεβού με όλα τα εμβόλια για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα σε δύο ομάδες.
ieidiseis/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΠΟ: Νέο δίκτυο διαδρομών περιήγησης για επισκέπτες και ΑμεΑ στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης
- ΗΠΑ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι βύθισε τρία πλοία που μετέφεραν ναρκωτικά
- Χερσώνα: Ξεχειλίζει η οργή στην Ρωσία για το πρωτοχρονιάτικο έγκλημα
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μακρόν: «Πρέπει να προστατέψουμε την ανεξαρτησία και τις ελευθερίες μας»
- Αμερικανός τουρίστας σκοτώθηκε κάνοντας σκι στις Άλπεις – Ο εκπαιδευτής του και τα ναρκωτικά
- Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Σαμαρά για την αδερφή του Λένα με μια οικογενειακή φωτογραφία
- Ματωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία: Δεκάδες νεκροί και περίπου 100 τραυματίες από την έκρηξη σε μπαρ, vid
- Παρατείνονται τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
- Αυτό θα πει ύψος! Ο Μπάρον Τραμπ ανάμεσα στους γονείς του στο Μαρ Α Λάγκο, vid
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»









