Τις αποφάσεις μεταστέγασης υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης.
Με την πρώτη απόφαση δημιουργείται ένα νέο ΚΕΠ σε ένα ανακαινισμένο σύγχρονο κτίριο, στην οδό Πατησίων 159, πλησίον της Πλατείας Αμερικής, που είναι προσβάσιμος στα άτομα με αναπηρίες.
Με τη δεύτερη απόφαση εγκρίθηκε η μεταστέγαση του ΚΕΠ Λυγουριού στον Δήμο Επιδαύρου σε νέο χώρο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού του Λυγουριού επί της Λεωφόρου Ασκληπιού, σε ισόγειο κτιρίου που τηρεί τις προδιαγραφές στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών για τη διασφάλιση των προβλεπόμενων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους αλλά και των προσερχόμενων πολιτών. Ο νέος χώρος διαθέτει κι αυτός ειδική πρόσβαση για τα άτομα με αναπηρίες.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σπανάκης ανέφερε ότι προχωρεί με ικανοποιητικό ρυθμό ο τριπλός εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ όλης της χώρας, με δράσεις που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των φυσικών υποδομών που περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών, την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και τον εκσυγχρονισμό του πληροφοριακού συστήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης