Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη περί τις 18.00, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το Λιμενικό ενώ ο οδηγός του ταχύπλοου και ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο σκάφος – οι οποίοι φέρεται να έκαναν διακοπές στην περιοχή – κρατούνται στο Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του 44χρονου ενώ συγκλονισμένος όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού, δηλώνει ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας. Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ δεδομένου του σοκ που έχει προκαλέσει στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας ο αδόκητος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, το ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη – τόσο ως προς τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος όσο και την εξεύρεση άμεσα μέσου μεταφοράς της σορού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – δεν υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω πληροφοριών και στοιχείων.
Σημειώνεται ότι μέχρι και τις βραδινές ώρες συνεχίζονται οι προσπάθειες η σορός – η οποία παραμένει στο Κέντρο Υγείας – να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αύριο η νεκροψία – νεκροτομή.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επεκτείνεται για τρεις μήνες – έως 31 Μαρτίου 2026 – το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ»
- Ο Κρις Έβανς επιστρέφει ως Captain America στο πρώτο teaser του «Avengers: Doomsday», vid
- Βρετανία και Ισπανία καταδικάζουν την απόφαση των ΗΠΑ να επιβάλουν ταξιδιωτικές κυρώσεις σε πέντε Ευρωπαίους πολίτες
- Η FSB ανακοίνωσε ότι απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση σε ρωσική εγκατάσταση αγωγού πετρελαίου, vid
- Πολίτες κατά Ε.Ε.: «Για ποιά ελευθερία λόγου μιλάτε, όταν φυλακίζετε ανθρώπους για αναρτήσεις;»
- ΑΑΔΕ: Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγρών στο Ε9 – Λίστα με 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τουρκία: Σε ουδέτερη χώρα θα γίνει η ανάλυση του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους που συνετρίβη χθες το βράδυ
- Θεσσαλονίκη: Πυρομαχικό υλικό, πιθανόν οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε στο λιμάνι
- Μεντβέντεφ: 417χιλ. Ρώσοι υπέγραψαν συμβόλαια με τις Ένοπλες Δυνάμεις, vid
- Συναγερμός στις Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων
Κύρια Θέματα









