ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από τη Χίο! Ξεσηκωμός αλλοδαπών; Ανέτοιμοι αρχές και πολίτες να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται!

Άναυδοι αστυνομία και κάτοικοι κοίταζαν αυτό που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια τους.

Ομάδα αλλοδαπών δε δίστασε μέρα μεσημέρι να μετατρέψει σε πεδίο μάχης δρόμους στην πόλη της Χίου!

Όλα άρχισαν όταν δύο άνδρες αλλοδαποί, ίδιας εθνικότητας, λογομάχησαν έντονα στη μέση του δρόμου.

Η αφορμή φαινομενικά ήταν ασήμαντη, ωστόσο σε ελάχιστα λεπτά ενεπλάκησαν κι άλλοι θερμόαιμοι αλλοδαποί!

Κι όλα αυτά όχι μόνο μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων και περαστικών, αλλά και ενός αστυνομικού, ο οποίος άναυδος παρακολουθούσε από την αρχή το περιστατικό!

Φαίνεται ολοκάθαρα στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το protothema πως ο εν λόγω αστυνομικός κυριολεκτικά εξεπλάγη από την κατάσταση και δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την ομάδα των αλλοδαπών που πιάστηκαν στα χέρια:

Σοκαρισμένος από το περιστατικό, αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, δήλωσε τα εξής:

«Ήμουν μπροστά σε όλο το συμβάν. Δύο μετανάστες ξεκίνησαν να λογομαχούν στη γλώσσα τους και μετά από λίγο έγινε ο καβγάς ακριβώς στην αγορά της Χίου και δίπλα από την Πινακοθήκη. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος και παρακολουθούσε το συμβάν. Είναι ανεπίτρεπτο να ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία που να επηρεάζεται από όλα αυτά.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένας αστυνομικός, ο οποίος εξεπλάγη λόγω της εκρηκτικής κατάστασης και δεν κατάφερε να σταματήσει τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ των μεταναστών και να επιβάλει την τάξη. Η κατάσταση στην Χίο είναι δύσκολη και ζητάμε τάξη και ασφάλεια για τους πολίτες και φυσικά τα ανθρώπινα δικαιώματα μας όπως κάθε άλλη κοινωνία».

Δυστυχώς αυτά, ακόμη και τώρα την εποχή που οι Έλληνες κλείνονται στα σπίτια τους λόγου του…ιού, λαμβάνουν χώρα καθημερινά στα νησιά μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί