Νέος ξεσηκωμός αλλοδαπών στη Λέσβο! Συγκρούσεις με δυνάμεις των ΜΑΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στο νησί με τα χειρότερα να...έπονται!

Χιλιάδες αλλοδαποί κάθε εθνικότητας πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας αυτή την ώρα στην Λέσβο.

Πιο συγκεκριμένα μεγάλος αριθμός αλλοδαπών (πάνω από 2.000) ξεσηκώθηκαν στο Καρά Τεπέ, σε ένα σημείο όπου στήνεται με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων ο νέος καταυλισμός.

Αυτή την ώρα η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη, με πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών να συγκρούονται με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι αλλοδαποί επιδιώκουν με κάθε μέσο και από κάθε δυνατό σημείο να αποκτήσουν πρόσβαση προς την Μυτιλήνη, οι δρόμοι προς την οποία έχουν κλείσει με μπλόκα από την Τετάρτη το βράδυ.

(eurokinissi)

Η συντριπτική πλειοψηφία των διαμαρτυρόμενων είναι άρρενες στρατεύσιμης ηλικίας, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και μερικά λιγοστά γυναικόπαιδα.

Η ένταση άρχισε όταν λόγω της μεγάλης ουράς για το συσσίτιο στην περιοχή του Καρά Τεπέ ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα ξεσηκώνοντας αρκετούς άλλους και φωνάζοντας συνθήματα κατά των ελληνικών αρχών.

Κύριο αίτημά τους η δίοδος προς το λιμάνι της Μυτιλήνης και από κει η μεταφοράς τους οπουδήποτε αλλού εκτός της Λέσβου.

Θυμίζουμε πως από νωρίς το πρωί σήμερα κούβες των ΜΑΤ μεταφέρθηκαν εκτάκτως από την Αθήνα στη Λέσβο με σκοπό την φύλαξη των εργασιών κατασκευής του νέου καταυλισμού στο Καρά Τεπέ.

Καθώς φαίνεται οι πρώτες εντάσεις με τους αλλοδαπούς έχουν αρχίσει από νωρίς.

(φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί