Πύργος: 6χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης – Συνελήφθη η μητέρα

Το 6χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με συμπτώματα οξείας μέθης σε νοσοκομείο, μετά από κατανάλωση κρασιού.

Όπως αναφέρεται, το 6χρονο κορίτσι ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας της και άρχισε να πίνει κρασί, ωστόσο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου στον Πύργο.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του παιδιού και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Όλα δείχνουν πως ακόμα και εντός της ημέρας, η ανήλικη θα πάρει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 16:45 το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου με συμπτώματα οξείας μέθης από το αλκοόλ που κατανάλωσε και παραμένει νοσηλευόμενη.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης μητέρας της ανήλικης, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, όπως για το πώς η μικρή βρήκε το κρασί στα χέρια της και για το τι συνέβη εκείνα τα λεπτά, όταν το παιδί άρχισε να πίνει χωρίς κανείς να το σταματήσει.

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί