Πως θα μετακινούμαστε στα ταξί– Η νέα εποχή στις μετακινήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβληματισμός επικρατεί για το πώς θα λειτουργήσουν από Δευτέρα τόσα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσο και τα ταξί. Στο LIVE NEWS μίλησε και η Κατερίνα Λάζου, οδηγός ταξί, εκφράζοντας τον προβληματισμό της για την επόμενη μέρα. Η ίδια έχει ήδη εξοπλίσει το ταξί της με πλεξιγκλάς. «Νιώθουμε ασφάλεια με το πλεξιγκλάς, και εμείς και οι […]

Προβληματισμός επικρατεί για το πώς θα λειτουργήσουν από Δευτέρα τόσα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσο και τα ταξί.

Στο LIVE NEWS μίλησε και η Κατερίνα Λάζου, οδηγός ταξί, εκφράζοντας τον προβληματισμό της για την επόμενη μέρα. Η ίδια έχει ήδη εξοπλίσει το ταξί της με πλεξιγκλάς.

«Νιώθουμε ασφάλεια με το πλεξιγκλάς, και εμείς και οι πελάτες μας. Πρέπει να εφαρμοστεί σε όλα τα ταξί. Ήταν πολύ δύσκολα. Η δουλειά μας έπεσε κατά 83%», ανέφερε η κ. Λάζου

«Θα πρέπει να μας το επιτρέψουν να γίνει σε όλα τα ταξί, να το νομιμοποιήσουν το πλεξιγκλάς. Με αυτόν τον τρόπο νιώθουμε και εμείς και οι πελάτες μας ασφάλεια», πρόσθεσε η ίδια.

«Θα πρέπει να μπορούμε να πάρουμε δύο άτομα. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να μετακινηθούν δύο άτομα με δύο ταξί. Μόνο ένα άτομο μπορούμε να βάλουμε μέσα, και αν υπάρχει ανήλικο παιδί. Ούτε ανδρόγυνο», κατέληξε η κ. Λάζου.

megatv.com / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί