Θεσσαλονίκη: «Γκαφατζής» διαρρήκτης ξέχασε προσωπικά έγραφα στον τόπο της ληστείας

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης συνέλαβε χθες (23.3.2023) έναν «γκαφατζή» και «ξεχασιάρη» διαρρήκτη, ο οποίος ξέχασε προσωπικά του έγγραφα στον τόπο που είχε κάνει ληστεία, γύρισε πίσω να τα πάρει μεταμφιεσμένος, αλλά αναγνωρίστηκε και πιάστηκε στη φάκα.

Η ιστορία για… γέλια και για κλάματα, εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα γύρω στις 16:00. Ένας 40χρονος διαρρήκτης μπήκε από παράθυρο στο κυλικείο του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Την ληστεία αντιλήφθηκε γυναίκα υπάλληλος του κυλικείου, η οποία μάλιστα αποδείχτηκε… ατρόμητη. Η γυναίκα προσπάθησε να αποτρέψει την διαφυγή του διαρρήκτη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ο ληστής έγινε καπνός. Έλα όμως, που ο 40χρονος αποδείχτηκε… ξεχασιάρης και απρόσεκτος. Ο διαρρήκτης ξέχασε μέσα στο κυλικείο προσωπικά του έγραφα.

Ξαναγύρισε μεταμφιεσμένος
Ο 40χρονος διαρρήκτης διέφυγε, αλλά θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει προσωπικά του έγγραφα μέσα στο κυλικείο του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Έτσι περίπου 40 λεπτά μετά τη ληστεία, γύρω στις 16:40 ξαναγύρισε στον… τόπο του εγκλήματος. Φορούσε μάλιστα, άλλα ρούχα για να μην τον αναγνωρίσουν.

Η υπάλληλος του κυλικείου, όμως, που ήταν ακόμα στο σημείο, τον αναγνώρισε και τον υπέδειξε σε μέλη της ομάδας Ζ, που ήταν ήδη στο σημείο και έκαναν έρευνα για την διάρρηξη. Ο 40χρονος έτσι συνελήφθη σε χρόνο μηδέν.

(newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί