Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, την Αστυνομία κάλεσαν χθες το μεσημέρι -γύρω στις 14:30- περίοικοι σε οικισμό του Ρεθύμνου, όταν άκουσαν φωνές από την εξοχική κατοικία στην οποία διέμενε ζευγάρι Αυστριακών που είχαν φτάσει στο νησί για διακοπές.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 44χρονος άνδρας είχε τραυματίσει την 40χρονη σύντροφό του και με την χρήση άγνωστου καυστικού υγρού και συνελήφθη.
Η γυναίκα είχε εμφανή εγκαύματα σε σημεία του σώματός της, ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και χρειάστηκαν ώρες για να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει στους αστυνομικούς.
Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνης, με τον σύντροφο της γυναίκας να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της, αφού όπως δήλωσε η ίδια «τον ώθησε στην απόφαση να της ρίξει καυστικό υγρό».
Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ γύρω στις 22.00 της ίδιας ημέρας ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Η γυναίκα αρνήθηκε την παροχή υποστήριξης από τις δομές.
(creta24 – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο