Αιμόφυρτη έξω από τα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείου άγρια χτυπημένη η 22χρονη Παναγιώτα, μητέρα ενός μωρού 2,5 μηνών, «σπάει» τη σιωπή της και συγκλονίζει με όσα έζησε από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.
Ήταν η εφιαλτική κατάληξη μιας βόλτας που είχε βγει με τον σύζυγό και δράστη της άγριας επίθεσης, που έφθασε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και θα την πετάξει στα σκουπίδια.
Η 22χρονη κατάφερε μέσα στο σοκ και τον τρόμο που ένιωθε να ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία και τους γονείς της που έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου την εγκατέλειψε ο δράστης προφανώς για να διαφύγει τη σύλληψη.
Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.
«Είναι πολλά τα περιστατικά στην ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα. Υπήρξε κάποια μείωση αλλά βλέπουμε και πάλι 50-80 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και 50 συλλήψεις την ημέρα. Έχουμε ξεκινήσει διαφορετικές δράσεις και έχουν αυξηθεί τα Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας. Καθημερινά έως 10 γυναίκες ζητούν το panic button. Για το bullying υπάρχει εφαρμογή από το υπουργείο Παιδείας. Έχουν μειωθεί τα περιστατικά με ανήλικους δράστες».
Megatv – freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αττική: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου – Κατηγορείται και ανήλικη για την υπόθεση
- Λήμνος: Υποχώρησε από την κακοκαιρία το οδόστρωμα στην παραλιακή οδό Αγίου Ιωάννη Κάσπακα
- Mε δημόσια δαπάνη η κηδεία της Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη
- Επιχείρηση «Αχυράνθρωποι»: Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξάρθρωσε η ΑΑΔΕ
- Ρωσία και Ευρώπη: Κάτι που το Κρεμλίνο ενδεχομένως θα ήθελε
- Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει αυτόνομο την εκλογική μάχη – Τι πρότεινε για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Συνελήφθη 40χρονη Ουκρανή στο “Ελ. Βενιζέλος” με 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα
- Σε ποιο τμήμα της Αττικής Οδού θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας για έξι ημέρες λόγω εργασιών
- Ρούμπιο: Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ επαινεί την “πορεία” που έχει πάρει η Συρία παρά τα εμπόδια
- Αλβανία: Και ο Έντι Ράμα θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνεδρίαση του “Συμβουλίου Ειρήνης” του Τραμπ









