• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ανήλικος έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Περάματος για να αποφύγει έλεγχο αστυνομικών. Σε εξέλιξη έρευνες από το λιμενικό για τον εντοπισμό του

Ανήλικος έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Περάματος για να αποφύγει έλεγχο αστυνομικών. Σε εξέλιξη έρευνες από το λιμενικό για τον εντοπισμό του

police
Σε εξέλιξη είναι έρευνες από πλωτό σκάφος του λιμενικού και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών

για τον εντοπισμό ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Περάματος προκειμένου να αποφύγει έλεγχο από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν μαζί με ένα ακόμα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί καταδίωκαν δυο άτομα ως ύποπτους για κλοπή. Ξαφνικά άρχισαν να πηδούν από το ένα σκάφος (λάντζα) στο άλλο και στο τρίτο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα εξ αυτών ενώ ο συνεργός του πήδηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς είναι ένας 17χρονος ο οποίος παραδόθηκε από την ΕΛΑΣ στο λιμενικό σώμα λόγω δικαιοδοσίας του ενώ το άλλο άτομο που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή και αναζητείται είναι σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση 15 ετών.

Πάρης Τσιριγώτης/ΑΠΕ ΜΠΕ/ photo pexels