Πολάκης σε Μητσοτάκη: Όπου νά’ναι τελειώνεις εσύ και οι ακρίδες που έφερες

Αναφορά στον Παύλο Πολάκη έκανε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είπε:

«Στο ζήτημα των ΜΕΘ δεν ήθελα να επανέλθω» ενώ απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα πρόσθεσε:

«Αποσύρατε προσεκτικά τον αψύ συντοπίτη μου, τον κ. Πολάκη, ο οποίος θα έδινε αγώνα να μας πείσει» ενώ διάβασε μερικούς τίτλους δημοσιευμάτων από την εποχή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στα Χανιά όπου ενημέρωσε τον Κυρ. Μητσοτάκη για τις δραστηριότητές του.

«Είδα δυο ασθενείς, έκανα ένα χειρουργείο (γιατί εγώ έχω δουλειά δεν είμαι κυρίως βουλευτής και πολιτικός) συναντήθηκα με το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, πήγα στα Σφακιά ,έκανα συναντήσεις εδώ και έλεγξα την πορεία κάποιων έργων που έχει χρηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,(Φρούριο Φραγκοκαστελλου), μου έκανε το τραπέζι ο σύντεκνος μου ο Βρανας και έρχομαι το απόγευμα Αθήνα (όπως σου ‘πε κι ο Αλέξης)» τονίζει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Π. Πολάκης.

Στη συνέχεια, παροτρύνει τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην ανησυχεί για εκείνον, αλλά να ανησυχεί για τον ίδιο τον εαυτό του, εξηγώντας τον λόγο.

«Να ανησυχείς που όπου νά΄ναι, τελειώνεις εσύ και οι ακρίδες που έφερες στη χώρα και την τρώνε» σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία από την τοποθεσία του.

(sputniknews – φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί