Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 Μαΐου

ίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε τους κανόνες με τους οποίους θα ανοίξουν τα υπόλοιπα καταστήματα λιανικού εμπορίου στις 11 Μαΐου στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης μεταξύ των επιχειρήσεων που επανεκκινούν είναι: Χαλιών, κιλιμιών, επίπλων, ειδών οικιακής χρήσης, ενδυμάτων, υποδημάτων, καλλυντικών. Ενοικίασης και εκμίσθωσης αθλητικών ειδών, προσωπικής και οικιακής χρήσης, […]

ίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε τους κανόνες με τους οποίους θα ανοίξουν τα υπόλοιπα καταστήματα λιανικού εμπορίου στις 11 Μαΐου στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων.


Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης μεταξύ των επιχειρήσεων που επανεκκινούν είναι: Χαλιών, κιλιμιών, επίπλων, ειδών οικιακής χρήσης, ενδυμάτων, υποδημάτων, καλλυντικών. Ενοικίασης και εκμίσθωσης αθλητικών ειδών, προσωπικής και οικιακής χρήσης, ενοικίασης βιντεοκασετών. Επαναλειτουργούν τυχερά παιχνίδια σε καταστήματα.

Ακόμη συμπλήρωσε ότι ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι έως 20τ.μ. 4 άτομα, για τα καταστήματα έως 100 τμ, ενώ θα επιτρέπονται τέσσερις συν ένα άτομο ανά 15 τ.μ. Όσον αφορά την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων θα στις 10 το πρωί, εκτός των καταστημάτων με χρώματα που μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί