Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, σε συνέχεια των εποικοδομητικών συναντήσεων με τη στρατιωτική ηγεσία των Ινδικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την αεροπορική βάση AGRA και τη Σχολή Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστών η οποία εδρεύει εντός αυτής, τις εγκαταστάσεις της 50 Independent Parachute Brigadeόπου ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό της έργο, όπως επίσης και την Αεροπορική Βάση PUNE.
Είχε επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθεί εταιρείες τεχνολογίας, αμυντικού εξοπλισμού και καινοτομίας και να ενημερωθεί περί των δυνατοτήτων τους.
Η πληθώρα των συναντήσεων και των ενημερώσεων στις οποίες συμμετείχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την παραμονή του στην Ινδία, προστίθεται στην ανακοίνωση, κρίνονται ως ιδιαιτέρως επωφελείς και αναμένεται να αναβαθμίσουν τις ήδη άριστες σχέσεις των δύο χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο, με την από κοινού συμμετοχή σε δραστηριότητες και εκπαιδεύσεις, αυξάνοντας παράλληλα τη διαλειτουργικότητα και την ενίσχυση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων τους Δυνάμεων.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο λόγω των καιρικών συνθηκών
- Τότε θα διαπραγματευτεί το Ιράν με τις ΗΠΑ – Τι αναφέρθηκε
- Σοκ στο Μεξικό: 15χρονος μαθητής σκότωσε δύο καθηγήτριες σε Λύκειο μετά από καβγά! vid
- Ο όρκος των αξιωματικών και των υπουργών στις 21 Μαρτίου 1822 – Το έγγραφο με τη μορφή της θεάς Αθηνάς
- Τα σύντριψε όλα! Ρομπότ-ντελίβερι πέρασε μέσα από…τζαμαρία στάσης λεωφορείου, ΒΙΝΤΕΟ
- Γλώσσα κι Επανάσταση: Ένας παράλληλος αγώνας για την εθνική αφύπνιση
- Η Ρωσία δηλώνει ότι κατέρριψε σχεδόν 400 ουκρανικά drones στη διάρκεια της νύχτας
- Viral τάση: Πληρώνουν για να τους κρατάει το προφίλ σε συναυλία…προσποιούμενοι ότι είναι εκεί! vid
- Η θέση της Ελλάδας στο Σ.Α. του ΟΗΕ για Γάζα και Δυτική Όχθη
- Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 – Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση









