Όχημα με δύο νεαρά άτομα έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ακτή Βασιλειάδη, έπεσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης Ι.Χ. όχημα με δύο επιβαίνοντες. Ο 22χρονος και η 18χρονη, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο». Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα βρέθηκε στο νερό στην πύλη Ε1, στο κεντρικό […]

Στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ακτή Βασιλειάδη, έπεσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης Ι.Χ. όχημα με δύο επιβαίνοντες.

Ο 22χρονος και η 18χρονη, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα βρέθηκε στο νερό στην πύλη Ε1, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, όπως αναφέρει το sputnik.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγός και η 18χρονη συνοδηγός κατόρθωσαν να βγουν από το όχημα, το οποίο βυθίστηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, τόσο ο 22χρονος -ο οποίος είχε τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι- όσο και η 18χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το λιμεναρχείο Πειραιά.

Στο σημείο αναμένεται γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να ανελκυστεί το αυτοκίνητο.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί