*Ανοικτό κέντρο Εμπορίου Διδυμοτείχου, με δημόσια δαπάνη 1.801.350,05 ευρώ και δικαιούχους τον Δήμο Διδυμοτείχου και τον Σύλλογο, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Διδυμοτείχου και Περιφέρειας.
*Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λάρισας, με δημόσια δαπάνη 1.545.436,86 ευρώ και δικαιούχους τον Δήμο Λαρισαίων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.
Παράλληλα, παρατείνεται έως τις 30/6/2027, η ισχύς προηγούμενης απόφασης ένταξης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Κοζάνης, με δημόσια δαπάνη 1.714.807,37 ευρώ και δικαιούχους τον Δήμο Κοζάνης και τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης.
Τα έργα στοχεύουν στην οργανωμένη και συστηματική ανάδειξη και προβολή των εμπορικών κέντρων των δήμων, με συντονισμένες ενέργειες διαμόρφωσης και αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων έξυπνης πόλης-βιώσιμης κινητικότητας, καθώς και την δημιουργία ενιαίας ταυτότητας των επιχειρήσεων που λειτουργούν σε αυτά, προκειμένου να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και η ευρύτερη οικονομική δραστηριότητα στις αναφερόμενες περιοχές.
Τα έργα που εγκρίνονται, χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνική συμμετοχή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Κίνα ανέστειλε τα “ειδικά” λιμενικά τέλη που είχε επιβάλει σε αμερικανικά πλοία
- Ο Ράιαν Ρέινολντς στο ριμέικ του θρυλικού «Thunderbolt & Lightfoot»
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ισόβια ξανά στον 62χρονο που σκότωσε την κατάκοιτη μητέρα του και την βίαζε
- Η Κέιτ Μίντλετον επανέφερε ένα παλιό αλλά αγαπημένο της look που ενθουσίασε, vid
- Στο Παρίσι θα βρεθεί ο Μαχμούντ Αμπάς
- Κοντογεώργης για οικόπεδο Ιονίου: «Αν το αποτέλεσμα της ερευνητικής γεώτρησης είναι ευνοϊκό, τότε…»
- Το νέο πρόγραμμά της παρουσιάζει απόψε η Πλεύση Ελευθερίας
- Κρεμλίνο: Fake news τα περί δυσφορίας του Πούτιν στο πρόσωπο του Λαβρόφ
- Σε όλη την Ελλάδα από το 2026 οι δωρεάν υπηρεσίες των ΚΟΜΥ
- Πάγια ρύθμιση 72 δόσεων με τεχνολογικά εργαλεία ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς









