«Νικολάκη, είσαι λίγος»! ΧΑΜΟΣ με Πολάκη-Ανδρουλάκη

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη έβαλε στο στόχαστρό του αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης. Αυτό γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έγραψε: «Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων «πρόοδος» και «σταθερότητα». Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδοδημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα […]

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη έβαλε στο στόχαστρό του αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης.

Αυτό γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έγραψε:

«Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων «πρόοδος» και «σταθερότητα».

Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδοδημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι… πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος».»

Με τη λέξη «πολακικές» ο κ. Πολάκης έγινε πυρ και μανία και έγραψε:

«Ανδρουλάκη πάλι στον ύπνο σου με έβλεπες;;(φωτο1)

Δεν τραβάς, το ‘χουν καταλάβει ΟΛΟΙ πλέον !

Είσαι και λίγος και σε έχουν …. Όταν επιτίθεσαι σε μένα μόνο αυτό αποδεικνύεις !

Μετά την Καϊλή, (που θέλει να σε καλέσει και μάρτυρα έμαθα) τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επί Φώφης Γεννηματά θα είναι ΘΡΙΑΜΒΟΣ αν τα ξαναπιάσεις!

Το δίλημμα είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η ΝΔ,

Τσιπρας ή Μητσοτάκης!

Θα πάρεις θέση, θέλεις δεν θέλεις!

Με τέτοιες δηλώσεις, από μεριάς σου Νικολάκη Ανδρουλάκη, σαν τη χθεσινή και σαν την άλλη με τον ΝΤΟΓΙΑΚΟ ξεκαθαρίζει το θέμα πως η λύση για τη χώρα ,είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί