Νεκρός 60χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 60χρονος εργάτης αλβανικής καταγωγής καταπλακώθηκε από τοίχο πλίθινης αποθήκης, ο οποίος υποχώρησε. Λίγο μετά τις 14.30 απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο, στο οποίο έσπευσαν Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενήσιου, αλλά και διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ, […]

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 60χρονος εργάτης αλβανικής καταγωγής καταπλακώθηκε από τοίχο πλίθινης αποθήκης, ο οποίος υποχώρησε.

Λίγο μετά τις 14.30 απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο, στο οποίο έσπευσαν Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενήσιου, αλλά και διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ωστόσο μετά την ανάσυρση του 60χρονου από τους συναδέλφους τους, δεν χρειάστηκε να επέμβουν και επέστρεψαν στην βάση τους.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο γιος του, που εργαζόταν στον ίδιο χώρο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Lamianow.gr / photo Lamianow.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί