Μπακογιάννης: “Τα άκουσα!… Ήταν λάθος μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης αναγνώρισε το λάθος που έγινε με τον συνωστισμό στην Ομόνοια χθες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook : “Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος” Επίσης ανάρτησε και σχετικό βίντεο με την απολογία του. Σχετικά με το θέμα μίλησε […]

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης αναγνώρισε το λάθος που έγινε με τον συνωστισμό στην Ομόνοια χθες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook :

“Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος”

Επίσης ανάρτησε και σχετικό βίντεο με την απολογία του.

Σχετικά με το θέμα μίλησε και σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως “σύμβολο ασιοδοξίας” τη νέα πλατεία Ομονοίας.

“Το δικό μας στοίχημα είναι να το προστατεύσουμε” πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης.

Σε ερώτηση που δέχτηκε, στην κριτική για συνωστισμό, απάντησε λέγοντας ότι “εμείς την είχαμε από τον Μάρτιο έτοιμη την πλατεία αλλά δεν την ανοίγαμε λόγω κορωνοϊού” και πρόσθεσε ότι “Δεν έγινε καμία φιέστα, δεν έγιναν εγκαίνια, δεν απευθύναμε προσκλήσεις, δεν δημοσιοποιήσαμε καν την ώρα που θα λειτουργήσει το συντριβάνι”

Για την παρουσία του εκεί χωρίς μάσκα είπε, “εγώ ο ίδιος πήγα για μερικά λεπτά, για να ευχαριστήσω τους χορηγούς που δώσανε τα ζεστά τους λεφτά και να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Από εκεί και πέρα ήταν εκεί και η Ελληνική και η δημοτική αστυνομία. Μάλιστα η δημοτική αστυνομία είχε πάρει και τα μεγάφωνα και φώναζε στον κόσμο να κρατήσουν αποστάσεις”.

“Ήρθε ένας κόσμος παραπάνω από ότι το περιμέναμε. Ξέρετε, ακόμη και τώρα περνάει κόσμος από την πλατεία, σταματάει, βγάζει φωτογραφίες. Και δείχνει πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε όλοι τον ελεύθερο χώρο, το δημόσιο χώρο. Εύχομαι να είναι τόπος ευχάριστου συνωστισμού στο μέλλον” για να συμπληρώσει “αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε και να μην διαφυλάσσουμε τα μέτρα κοινωνικής απόστασης”.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί