Δύσκολη θα είναι η αποψινή νύχτα όχι μόνο στις Καστανιές, αλλά και στο νότιο τμήμα του Έβρου και συγκεκριμένα στο Δέλτα του ποταμού και στον κάμπο Τυχερού, στη θέση Πέταλο, όπου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες λαθρομετανάστες και επιχειρούν να εισβάλλουν παράνομα στην Ελλάδα.
Δεν διστάζουν μάλιστα να χρησιμοποιήσουν ως “ασπίδα” ακόμα και μωρά παιδιά. Το βίντεο του Θανάση Καμηλάρη, ενός εκ των ιδιοκτητών καλύβας στο Δέλτα του Έβρου, είναι ενδεικτικό.
Στην τουρκική όχθη βρίσκονται λαθρομετανάστες νεαρής ηλικίας και θέλουν να περάσουν, αλλά οι κυνηγοί και ψαράδες που έχουν κινητοποιηθεί και επειδή γνωρίζουν άριστα την περιοχή βοηθούν στις προσπάθειες της αστυνομίας και του στρατού να αποτρέψουν την εισόδους, δεν το επιτρέπουν. Ένας από αυτούς αρπάζει στα χέρια ένα μικρό κοριτσάκι και το προτάσσει, ενώ ένας άλλος κάνει κάτι ακόμα πιο ελεεινό. Με το μωρό μέσα στις πάνες στην αγκαλιά, το σηκώνει ψηλά δείχνοντας ότι δεν υπολογίζει ιδιαίτερα αν του κάνει κάποιο κακό, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων που πάνω σε βάρκες επιτηρούν την περιοχή.
Η κατάσταση στο Δέλτα του Έβρου είναι πολύ δύσκολη, αφού κάποιοι λαθρομετανάστες φαίνεται να κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν και βρίσκοντας απαρατήρητοι περάσματα, βρέθηκαν στην ελληνική πλευρά., Υπάρχουν καταγγελίες για καταστροφές σε καλύβες ψαράδων και κτηνοτρόφων.
Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στον κάμπο Τυχερού και συγκεκριμένα στην περιοχή Πέταλο, όπου εκατοντάδες λαθρομετανάστες φαίνεται να επιχειρούν βάζοντας παράλληλα φωτιές, να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. Η αστυνομία και ο στρατός προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί, αλλά όπως βλέπετε και στο βίντεο του Νίκου Ζεϊμπέκη, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή.
ΠΗΓΗ: evros-news.gr, ΦΩΤΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρηνικές εγκαταστάσεις: Πρωτοβουλία έξι χωρών «τραντάζει» τον πλανήτη
- Διήμερη «απόβαση» του ζεύγους Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Μεθυσμένος άντρας οδηγούσε ροζ παιδικό αυτοκινητάκι σε δρόμο του Καναδά! vid
- Πλεύρης για καραβάνια αλλοδαπών στην Κρήτη: «Παρακολουθούμε αν υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 26χρονο μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του για βιασμό
- Ζελένσκι: Η Ρωσία έχει εξαπολύσει πάνω από 3.500 drones και 190 πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο
- Γυναίκα πούλησε…κυριολεκτικά την ψυχή της για μια συλλογή από κούκλες Labubu!
- Θεσσαλονίκη: 46χρονος είχε αδυναμία …στις δοκούς αλουμινίου
- Τι ειπώθηκε για την πιθανότητα τριμερούς συνάντησης Ρωσίας, ΗΠΑ και Ουκρανίας
- Αρβανίτης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να περιθωριοποιεί διεθνώς τη χώρα
Κύρια Θέματα

















