“Μοιραίο” κυνήγι θησαυρού οδήγησε στο θάνατο τους 4 άνδρες στο Λουτράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αναθυμιάσεις που προήλθαν από γεννήτρια που είχαν μαζί τους, οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών που ανασύρθηκαν νεκροί από σπήλαιο στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Πληροφορίες από την Πυροσβεστική, που ήρθαν νωρίτερα στη δημοσιότητα, ανέφεραν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους γεννήτρια και διάφορα εργαλεία. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις […]

Σε αναθυμιάσεις που προήλθαν από γεννήτρια που είχαν μαζί τους, οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών που ανασύρθηκαν νεκροί από σπήλαιο στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική, που ήρθαν νωρίτερα στη δημοσιότητα, ανέφεραν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους γεννήτρια και διάφορα εργαλεία.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

Το συμπέρασμα ότι το πιθανότερο είναι να κατέληξαν από αναθυμιάσεις ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Γκιώνης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Εἰπα πως πρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.

Την συγκεκριμένη πληροφορία ανέφεραν νωρίτερα και τοπικά ΜΜΕ τα οποία έκαναν παράλληλα λόγο για θάνατο των 4 στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο κος Γκιώνης σε προηγούμενη επικοινωνία με τον ΣΚΑΙ είχε αποκλείσει την πιθανότητα οι 4 άνδρες να είχαν επισκεφτεί το σημείο για αναρρίχηση.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης ο οποίος μίλησε κι αυτός στο ΣΚΑΙ τόνισε ότι ερευνώνται τα αίτια του θανάτου τους αλλά και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Ο χώρος στον όποιο βρέθηκαν οι τέσσερις άνθρωποι ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά με βάθος περίπου 20 μέτρα.

Όπως επιβεβαίωσε ο κος Βαθρακογιάννης, οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 65 έτη και το σημείο που βρέθηκαν ήταν μέσα σε καταφύγιο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

Τις αρχές ενημέρωσε η σύζυγος του ενός καθώς είχε ανησυχήσει με την αργοπορία τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά και τον λόγο που είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί