Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα με θέλουν πιεζόμενο – Οι Νεοδημοκράτες δεν μασάνε

Στρέφοντας το βλέμμα του στην πόλεμο στην Ουκρανία, τόνισε πως «η πολιτική ναι μεν αλλά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αμήχανη τοποθέτηση, αλλά συνειδητή εθνική έκπτωση.

Ο κ. Ερντογάν δεν κρύβει ότι θα ήθελε τον κ. Τσίπρα απέναντί του, αλλά όμως έχει εμένα! Και έχει εμένα γιατί αυτό επέλεξε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και κανείς άλλος!»

Οι εισαγόμενη ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση, επιχειρούνται να γίνουν μοχλοί της κοινωνικής αναταραχής, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης. «Αυτός ο δραστικός εκσυγχρονισμός του τόπου έχει ενοχλήσει πολλούς», είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Τα κέντρα αυτά θα ήθελαν πολύ έναν πιεζόμενο πρωθυπουργό. Κάποιοι μας δείχνουν τα δόντια τους, αλλά εμείς οι Νεοδημοκράτες δε μασάμε!»

Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «σπέρνει διχασμό με λάσπη και απειλές. Απειλές που απευθύνονται και σε απλούς πολίτες», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης. «Το σύνθημα ή εμείς ή αυτοί ξαναζεί και απευθύνεται σε όλους», συνέχισε.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, δίνοντας έμφαση στις επενδύσεις και τα έργα υποδομής.

«Είναι η ανάπτυξη που μας επιτρέπει να μειώνουμε φόρους, να αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό, να αυξήσουμε εδώ και πολλά χρόνια και πάλι τις συντάξεις. Αυτή η απόδοση της οικονομίας μας επιτρέπει να στηρίξουμε τους καταναλωτές. Τα έσοδα από την πρόοδο μετατρέπονται σε αρωγή», ανέφερε.

ethnos/scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί