Οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί και αρχηγοι της ΝΔ είχαν συνεννοηθεί και έκαναν κοινή είσοδο στο Βελλίδειο, γεγονός που όχι μόνο σχολιάστηκε αλλά προκάλεσε έντονο προβληματισμό.
Κάποιοι λένε πως αυτό εκφράζει ενότητα στην ΝΔ, κάποιοι άλλοι όμως αναφέρουν πως οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είναι δυσαρεστημένοι από τον παραγκωνισμό τους και από την μετατροπή της ΝΔ σε κόμμα ΠΑΣΟΚ και Σημίτη.
Δεν είναι μόνο η πρόσφατη υπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη, υπερμάχου του σχεδίου Ανάν (δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για χρηματισμό), αλλά και η προώθηση άλλων στελεχών, πρώην συνεργατών του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Νίκος Χαρδαλιάς, και μάλιστα σε νευραλγικές θέσεις, όπως αυτή του υπουργείου Αμύνης (διαβάστε ΕΔΩ σχετικά), παρότι δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Την ίδια ώρα άξιοι νέοι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι, ενδεχομένως, έχουν κάτι καινούριο να παρουσιάσουν μένουν εκτός νυμφώνος.
Το ΠΑΣΟΚ, στα χέρια του οποίου η Ελλάδα χρεοκόπησε, εσχάτως οικονομικά, και πολύ νωρίτερα σε επίπεδο ηθικής και αξιών, δείχνει να αναβιώνει και εντός Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι σε επίπεδο εκλογικής απήχησης το ΠΑΣΟΚ κινείται σε ποσοστά κάτω του 5%.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην δεκαετία του 1990 δεύτερη δεκαετία των παχιών αγελάδων, συνεργάσθηκε με το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων και διακρίθηκε για την απόλυτα εχθρική στάση του εναντίον της Εκκλησίας.
Το 2003 εξελέγη Δήμαρχος Βύρωνα στηριζόμενος από την ΝΔ (τρεις συνεχόμενες θητείες 2003-2014).
Κατηγορήθηκε το 2013 ότι διοχέτευσε κονδύλια του Δήμου Βύρωνα στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Αθηναϊκού, από τα έσοδα του καλοκαιρινού φεστιβάλ στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
Άραγε η Νέα Δημοκρατία θα γίνει ένα νέο τρίτο ΠΑΣΟΚ με πιο «ευγενές προσωπείο» από αυτό το ΣΥΡΙΖΑ;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









