Μήνυμα αλληλεγγύης στην Αρμενία έστειλε η Θεσσαλονίκη καθως περισσοτεροι απο από 2.500 διαδηλωτές συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τεκταινόμενα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, που διοργάνωσε η Αρμένικη Νεολαία Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα με την συμμετοχή αρκετών Ελλήνων Βουλευτών.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους Αρμένιους οργανωτές της εκδήλωσης να υπενθυμίζουν ότι μετά από δικές του πρωτοβουλίες η Ελληνική Βουλή αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων.
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές της ΝΔ Μ. Χρυσομάλλης, Δ. Μαρκόπουλος, Κ. Μπογδάνος, Χρ. Μπουκώρος, Αγγ. Συρίγος, Β. Σπανάκης Δ. Καιρίδης ο δικηγόρος, μέλος της ΠΕ – ΝΔ Δ. Γιάννος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κασιμάτη και Γ. Αμανατίδης, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Π. Χρηστίδης κ.α.
(protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δένδιας: Η παραγωγή drones καίριο βήμα στη μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή
- Μπακογιάννη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμετωπίζουμε αδυναμίες που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε
- Το καυστικό σχόλιο για το κτίριο-«τερατούργημα» που ετοιμάζουν για τον Ομπάμα, vid
- Απίστευτες εικόνες στην Ισπανία: Πήραν στο κυνήγι τουρίστες, vid
- Διαψεύδει το Μαξίμου τα περί Δένδια: «Κανένα πολιτικό ζήτημα μεταξύ πρωθυπουργού και κανενός υπουργού»
- Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
- Οι εφαρμογές AI, όπως το ChatGPT, δεν είναι αξιόπιστες για ενημέρωση – Λάθος σχεδόν οι μισές απαντήσεις
- Ασκήσεις «πυρηνικής τριάδας»: Την εκτόξευση διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων διέταξε ο Πούτιν, vid
- Επίθεση με γκαζάκια σε κατάστημα παιχνιδιών στο Μαρούσι
- Πιερρακάκης: Να ενσωματώσουμε το AI σε κάθε πτυχή της οικονομίας και του κράτους