Αυτό αφορά τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από διπλή αιχμή, προς τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως «αφού φρόντισε η κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος -έστω και δια μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων- το σχέδιο ”Δήμητρα” και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον ”Οδυσσέα”».
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, «ο ”Οδυσσέας” είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό ”Ηρακλή” της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα».
Και η ανακοίνωση καταλήγει με τη διατύπωση της ελπίδας «ο ”Οδυσσέας” να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η ”Δήμητρα” στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο» και σημειώνει: «Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στη Γερμανία για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στην χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο