Μαξίμου για τυχόν συνεργασίες: Αναξιόπιστοι Ανδρουλάκης και Τσίπρας

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου εστίασε το πρωί της Δευτέρας (15/5) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος τονίζοντας πως «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση» ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης.

Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άρη Παυλόπουλο ερωτήθηκε για το κλείσιμο κάθε παράθυρου συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και απάντησε:

«Τα πράγματα έχουν έρθει σε αυτό το σημείο κυρίως λόγω της στάσης του ΠΑΣΟΚ. Γίνεται παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλο βαθμό, στρίβει τον χώρο αυτό προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ανδρουλάκης. Πήρε τόσο κάθετη θέση ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον αρχηγό του πρώτου κόμματος, μπαίνει μια πολύ καθαρή κόκκινη γραμμή».

«Η χώρα δεν αντέχει μια εύθραυστη κυβέρνηση, που θα είναι έρμαιο κάποιων λίγων βουλευτών.

Δεν είναι μόνο το θέμα να βγαίνουν τα κουκιά. Η χώρα δεν αντέχει μια εύθραυστη κυβέρνηση, που θα είναι έρμαιο κάποιων λίγων βουλευτών. Θέλουμε αυτοδυναμία, δεν είναι ζητημα έπαρσης ή προσωπικής φιλοδοξίας του κ. Μητσοτάκη, είναι η ανάγκη της χώρας για σταθερή κυβέρνηση.

Έχουμε μια κάλπη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να βγάλει μια κυβέρνηση ηττημένων. Είναι αναξιόπιστος ο κ. Τσίπρας, δυστυχώς και ο κ. Ανδρουλάκης. Μπορεί να συνεργαστεί ακόμη και με τον διάβολο ο κ. Τσίπρας. Αν τους δοθεί ευκαιρία, θα μπορούσαν να σχηματίσουν κυβέρνηση ηττημένων, αυτό θα πρέπει να το σταθμίσουν οι πολίτες».

«Με κυβερνητικό εταίρο το ΠΑΣΟΚ θα πατήσουμε φρένο αντί για γκάζι»

Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει απευθύνει προκλήσεις προς τον Νίκο Ανδρουλάκη για συναντήσεις στις οποίες θα μπορούσαν να γίνουν συζητήσεις για συγκλίσεις.

«Όμως, με κυβερνητικό εταίρο το ΠΑΣΟΚ θα πατήσουμε φρένο αντί για γκάζι» δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί