«Μαχαιριά» στα μπουζούκια! Πρωτόκολλο ακόμα και στα λουλούδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορωνοϊός μας τρώει την νυχτερινή ζωή…

Τα μπουζούκια είναι συνυφασμένα όχι μόνο με την διασκέδασή αλλά και με το «είναι» του σημερινού Έλληνα.

Υπάρχουν τραγούδια για όλες τις ψυχικές καταστάσεις, τα οποία συνοδεύονται από ποσότητες κρασιού και ουίσκι, ανάλογα το όργανο (μπαγλαμάς ή μπουζούκι).

Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω κάτω και σε αυτή την μορφή διασκέδασης.

Σύμφωνα με τον Υγιεινολόγο, Λέκτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστα Ντελέζο τα κέντρα διασκέδασης θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο κ. Ντελέζος, μίλησε σχετικά με τα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται στα κέντρα διασκέδασης, τονίζοντας πως ο συγχρωτισμός, δηλαδή η στενή επαφή ατόμων, δεν επιτρέπεται σε καμία απολύτως περίπτωση.

Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος, είτε κλειστός.

«Στον ανοιχτό το χώρο είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα τα πράγματα. Πολλά από αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά. Το μπαρ δεν λειτουργεί, δεν έχουμε όρθιους θαμώνες» είπε ο κ. Ντελέζος

Ο συνωστισμός δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση, κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει έως έξι καρέκλες, τηρείται και το 1,5 μέτρο, ενώ απαγορεύονται και οι καναπέδες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ! Τι θα γίνει με τα λουλούδια! Τι θα γίνει με την ρίψη λουλουδιών στους καλλιτέχνες στα μπουζούκια.

Σύμφωνα με τον κ. Ντελέζο υπάρχει πρωτόκολλο ακόμη και γι’ αυτό.

Ο υγιεινολόγος αναφέρθηκε στο θέμα της ρίψης λουλουδιών που χαρακτηρίζει την διασκέδαση στα μπουζούκια τονίζοντας ότι «θα συνεχίσουν να υπάρχουν όμως πλέον θα πρέπει να τα ρίχνουν στα πόδια των τραγουδιστών και όχι στο πρόσωπο».

«Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται», συμπλήρωσε.

Άλλο σημαντικό ερώτημα: Τι θα γίνει με τα αυτόγραφα.

Όπως είπε ο κ. Ντελέζος μιλώντας στο Open κάποια στιγμή υπήρχε κατακλυσμός στα καμαρίνια, όμως όταν δεν υπάρχει καλός εξαερισμός, δεν θα μπορούν να περιμένουν σε στενούς διαδρόμους 10, 15 άτομα, οπότε τα αυτόγραφα θα δίνονται σε εξωτερικό χώρο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί