«(…) Στο Μόναχο ακούστηκε για πρώτη φορά η φωνή προσδεθείτε. (…) Βρισκόμαστε σε ένα κόσμο με ισχυρές γεωπολιτικές αναταράξεις», ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς σε σχέση με την ομιλία του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζέι Ντι Βανς στο Μόναχο, μιλώντας στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» στα Παραπολιτικά 90.1.
«Η νέα διοίκηση Τραμπ βρίσκεται ακόμα υπό την επιρροή μιας πολύ πετυχημένης προεκλογικής εκστρατείας, η οποία τους έφερε θριαμβευτικά στην εξουσία, και θέλουν αυτή την συγκυρία, αυτή την εκλογική τους επιτυχία να την εξάγουν σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτόν τον κόσμο».
Αναφορικά, αν πρέπει η Ευρώπη να αποδεχθεί αυτή την εξαγωγή, ο κ. Σχοινάς τόνισε:
«Όχι μόνο να μην την δεχτούμε, αλλά να την χρησιμοποιήσουμε ως καταλύτη για να βελτιώσουμε τις παθογένειες τις ευρωπαϊκές, τις οποίες ξέρουμε, για τις οποίες για πρώτη φορά τώρα δεν έχουμε την πολυτέλεια να λιβανίζουμε».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα επιτυχία για την αντιδιεθνιστική συμμαχία των BRICS
- Ελλάδα και Λιβύη τα ξαναλένε! Και η Τουρκία απλά θα «εξαφανιστεί»;
- Η ΕΑΔΕ για την “Ημέρα Ασφαλιστή”: Οι 4 Εγγυήσεις για τον Ασφαλισμένο
- «Στρίψτε δεξιά τώρα»! Αεροπλάνο πλησίασε επικίνδυνα το Air Force One – Aud
- Οι ΗΠΑ στέλνουν μία Ελληνίδα στην Ρωσία για τον διαγωνισμό της Intervision!
- Καιρός σήμερα: Πέφτει η θερμοκρασία – Προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους 8 μποφόρ
- Έλαμψε η Μελάνια Τραμπ με εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα! Γιατί δίχασε το διαδίκτυο, vid
- Στη Βουλή το ν/σ για αγορά της 4ης φρεγάτας FDI
- Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- “Είσαι τόσο όμορφη!” – Ο Ντόναλντ Τραμπ ενθουσιάστηκε με την Κέιτ Μίντλετον, vid
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
