αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μέτρα ενίσχυσης και για τους καταναλωτές φυσικού αερίου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega, οι ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.
Τόνισε ότι κάθε μήνα θα εξετάζεται πού κυμαίνονται οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας τον προηγούμενο μήνα και θα αυξάνεται το ποσό της επιδότησης και αποκάλυψε ότι σε σύσκεψη του Σαββάτου εξετάστηκε «πόσα επιπλέον χρήματα θα πρέπει να διαθέσουμε για να στηρίξουμε τους αυξημένους λογαριασμούς των νοικοκυριών».
«Σε συνεργασία με το υπ. Οικονομικών θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες αύξηση της επιδότησης στους λογαριασμούς του ρεύματος των νοικοκυριών. Η ενίσχυση θα είναι οριζόντια σε όλα τα νοικοκυριά, για όλους τους καταναλωτές», αποκάλυψε.
Όπως έκανε γνωστό, τα χρήματα στήριξης για τους λογαριασμούς στο ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε λάβει τους λογαριασμούς έναντι, που είναι με βάση την περσινή κατανάλωση. Οι εκκαθαριστικοί που είχαν φτάσει τέλος Οκτωβρίου δεν έχουν ακόμα την κρατική επιδότηση και την έκπτωση από τη ΔΕΗ. Αυτά θα φανούν στους επόμενους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, από Δεκέμβριο», εξήγησε ο κ. Σκρέκας.
Ο ίδιος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μέτρα ενίσχυσης για τους καταναλωτές φυσικού αερίου.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουκρανικό: Δείτε το καταστροφικό για τη Ρωσία «ειρηνευτικό» σχέδιο των διεθνιστών
- Η τραγουδίστρια που εντυπωσίασε την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ
- Διαθέσιμη η ψηφιακή εφαρμογή Μητρώου Δεξαμενών Ιδιωτικών Πρατηρίων Καυσίμων
- Αγροτικά μπλόκα: Άρχισε η αποσυμφόρηση από Ριτσώνα μέχρι Θήβα
- Κίνα: Ξαναρχίζουν οι κινεζικές εξαγωγές κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος στη Σιγκαπούρη
- Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Πούτιν για τη Σελήνη μετά το 2030
- Είπαν τα κάλαντα στον Ν. Ανδρουλάκη
- Λονδίνο: Στο Μουσείο Ντίκενς αναβιώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων της Βικτωριανής Εποχής
- Κι όμως, τα μπάνια… συνεχίζονται στην «εμπλόλεμη» Οδησσό, vid
- Γιατί δεν συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης;
Κύρια Θέματα









