Λάβρος κατά του ΜέΡΑ25 η Κωνσταντίνα Αδάμου: Βίωνα μπούλινγκ από «νταήδες» – Δεν μου επέτρεψε να ορκιστώ με θρησκευτικό όρκο στην Βουλή

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την εμπειρία της ως βουλευτής του ΜέΡΑ25 η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου. Η ίδια μιλάει για «μπούλινγκ, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού» από το ΜέΡΑ25. Συγκεκριμένα ο κ. Αδάμου μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια «αυταρχική» και […]

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την εμπειρία της ως βουλευτής του ΜέΡΑ25 η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου. Η ίδια μιλάει για «μπούλινγκ, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού» από το ΜέΡΑ25.

Συγκεκριμένα ο κ. Αδάμου μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια «αυταρχική» και «άκρως αντιδημοκρατική» συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του ΜέΡΑ25 να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό όρκο, αλλά της επέβαλαν τον πολιτικό όρκο, καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας.

H βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, τόνισε πως ενώ ήταν έγκυος η ηγεσία και στελέχη του κόμματος της ασκούσαν μπούλινγκ, τραμπουκισμούς και mobbing. Η ίδια είχε ενημερώσει για την κατάσταση αυτή το γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο δίχως ενσυναίσθηση, καθώς έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον και πολλές φορές «σιγοντάριζε» τους νταήδες του κόμματος και δεν υπερασπίστηκε μια εγκυμονούσα, αλλά την άφησε στο έλεός τους. Παράλληλα, η βουλευτής ανέφερε πως στελέχη του κόμματος υπονόμευαν και εμπόδιζαν το κοινοβουλευτικό της έργο με σκοπό να τη μειώσουν και να τη βλάψουν πολιτικά. Όλα αυτά, σύμφωνα με την ίδια, λειτούργησαν σωρευτικά και οδήγησαν την βουλευτή, στην ανεξαρτητοποίησή της.

ΠΗΓΗ: ΕΤ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί