Λατινοπούλου: Έβαλαν το τηλέφωνό της σε ψεύτικη αγγελία σπιτιού – «Έκανα μια λίστα με μεσίτες που θα χρειαστεί γνωστός πολιτικός»

Πλάκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έκαναν άγνωστοι όταν έβαλαν το όνομά της και το τηλέφωνό της σε αγγελία αναζήτησης για αγορά σπιτιού στην Αθήνα, όπως η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook. Αποτέλεσμα της πλάκας ήταν να χτυπάει διαρκώς το τηλέφωνό της και να έχει μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα […]

Πλάκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έκαναν άγνωστοι όταν έβαλαν το όνομά της και το τηλέφωνό της σε αγγελία αναζήτησης για αγορά σπιτιού στην Αθήνα, όπως η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook. Αποτέλεσμα της πλάκας ήταν να χτυπάει διαρκώς το τηλέφωνό της και να έχει μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Άγνωστος σήμερα το πρωί είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αγγελία αναζήτησης στο spitogatos.gr για αγορά κατοικίας στα Β. Προάστια της Αθήνας! με το όνομά μου και το κινητό μου τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει ασταμάτητα από το πρωί το κινητό μου (φυσικά συνεχίζεται) και να έχω μιλήσει με μεσιτικά γραφεία από όλη την επικράτεια.

Αγαπητοί μεσίτες, χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα σήμερα τόσους πολλούς από εσάς και συνομιλήσαμε αλλά η αγγελία δεν ισχύει.

Έχω κάνει μια τεράστια βέβαια λίστα με μεσίτες την οποία κάποιος πολιτικός που γνωρίζουμε όλοι μας θα μπορούσε να την αξιοποιήσει.

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε».

zarpanews

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί