Κυρανάκης: «Για να υπάρχουν λεφτά στην Ελλάδα κάποιοι πληρώνουν φόρους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ήταν ο βουλευτής νοτίου τομέα  της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης αλλά και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης. Οι δύο βουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους! «Η θέση της Ελλάδας είναι διαφορετική. Είναι υπέρ του ευρωομολόγου καθώς η φυσικά η χώρα δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο […]

Καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ήταν ο βουλευτής νοτίου τομέα  της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης αλλά και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης.

Οι δύο βουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους!

«Η θέση της Ελλάδας είναι διαφορετική. Είναι υπέρ του ευρωομολόγου καθώς η φυσικά η χώρα δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο είναι λάθος να συζητάμε για μέτρα από τη στιγμή που δεν έχουμε ακόμη σαφή εικόνα και δεδομένα της κρίσης», τόνισε ο κ. Κυρανάκης προσθέτοντας πως «η βασική μας προτεραιότητα είναι θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές και όχι πόσα εκατομμύρια θα δώσουμε στην οικονομία».

Από την πλευρά του ο κ. Σπίρτζης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τα υγειονομικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, ενώ θεωρεί πως υπάρχει μία εναρμονισμένη στάση.

«Σε λίγες μέρες μάλιστα θα δώσουμε πρόσθετες προτάσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κορωνοϊού και συγκεκριμένα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους πολίτες που είναι σπίτι τους και χρειάζονται βοήθεια», τόνισε.

Εν τούτοις, ο πρώην υπουργός επισήμανε πως στο οικονομικό σκέλος υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες.

 «Η ΝΔ δεν θέλει να παραδεχτεί το αδιέξοδο που μας οδήγησαν πολιτικές που προέρχονται από τον νεοφιλελεύθερο χώρο σε όλο τον κόσμο και την Ευρώπη», συμπλήρωσε, μη αναφέροντας βέβαια τις καταστροφικές συνέπειες που είχε στην Ελλάδα η οικονομική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως δεν ισχύουν όλα αυτά.

«Ξεχνάτε ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει κάνει πολλές μεγάλες δωρεές για να ενισχυθούν οι ΜΕΘ. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια για να υπάρχουν χρήματα κάποιος πληρώνει φόρους. Αυτός που πληρώνει φόρους είναι ο ιδιωτικός τομέας. Εμείς σαν ΝΔ λέμε ότι δίνουμε 800 ευρώ σήμερα για να μπορέσουν  οι εργοδότες να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους. Όλα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας για να αντέξει η Ελλάδα», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΜΕGA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί