Κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες στα γραφεία του ΟΣΕ στην πλατεία Καραϊσκάκη

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΟΣΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών και δακρυγόνων προκειμένου να τους απωθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα 20 ατόμων απόσπαστηκε από την πορεία, κινήθηκε προς τα γράφεια του ΟΣΕ. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέντε πέτρες, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με κροτου λάμψης και χρήση χημικών.

Και όλα αυτά την ώρα που είχε προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Σύνταγμα και αφού πρώτα κατευθύνθηκε στα Προπύλαια – εκεί βρίσκονται και διμοιρίες των ΜΑΤ- στη συνέχεια κινήθηκε προς την πλατεία Καραϊσκάκη.

Και αυτό διότι οι διαδηλωτές ήθελαν να κατευθυνθούν στον σταθμό Λαρίσης προκειμένου να διαδηλώσουν για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία. Παράλληλα στην οδό Δεληγιάννη έχει στηθεί φραγμός από τα ΜΑΤ ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Αίαντας της ΕΛ.ΑΣ.

protothema/intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί