Κοσμοσυρροή στους οίκους ανοχής και πρωτόγνωρες εικόνες! Η «λύση» που θα δοθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα τα έχουν... προβλέψει!!!

Άνοιξαν ξανά οι οίκοι ανοχής την Δευτέρα και υποδέχονται ξανά πελάτες με νέους κανόνες.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» στα «σπίτια του έρωτα» της οδού Φυλής αποκαλύπτει τις συνθήκες τρέλας μέσα στις οποίες οι ιέρειες του πληρωμένου σεξ προσπαθούν να διατηρήσουν τον ερωτισμό τηρώντας τις αποστάσεις με τη… μεζούρα στο χέρι και κρατώντας χρονόμετρο.

Ακόμα και τα «κόκκινα φανάρια» αναγκάζονται, εν μέσω επιδημίας, να είναι εφοδιασμένα με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, με τις εικόνες να μην θυμίζουν σε τίποτα τους γνωστούς οίκους ανοχής.

«Πρώτη μέρα σήμερα (χθες) και οι πελάτες που μπαίνουν μας ρωτάνε αν είμαστε στο… νοσοκομείο» λέει στην εφημερίδα η γυναίκα που διευθύνει ένα από τα «σπίτια», στον πιο γνωστό δρόμο του πληρωμένου έρωτα, και συνεχίζει: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς για τους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους θα δουλεύουμε από εδώ και στο εξής. Από αυτά που ακούσαμε και διαβάσαμε διαμορφώσαμε αντίστοιχα την επιχείρηση προκειμένου να μπορέσουμε να υποδεχτούμε και πάλι τους πελάτες μας!»

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…» αναφέρει ιδιοκτήτρια και επιβεβαιώνει ότι κατά την ερωτική πράξη τόσο η ιερόδουλη όσο και ο πελάτης φοράνε μάσκα και γάντια.

Οι περιγραφές μοιάζουν αστείες, αλλά υπάρχει και κάτι που ελάχιστοι σκέφτηκαν!

Δεν αποκλείεται λόγω των ρομπότ να κλείσουν και οι οίκοι ανοχής. Ήδη η βιομηχανία των ρομπότ του σεξ γνώρισε τρομακτική άνθηση την εποχή της καραντίνας. Ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει ευρεία διάδοση, αλλά θα μπορούσε να προταθεί ως «λύση» λόγω κορωνοϊού!

Όπως αποκάλυψε, τον Ιανουάριο, στην Daily Star, ο ιδρυτής της εταιρίας RealDoll, Ματ Μακάλεν, τα σεξ ρομπότ, εκ των οποίων ορισμένα μοντέλα έχουν την δυνατότητα να αντιδρούν στο ανθρώπινο άγγιγμα μέσω αισθητήρων ή να μπορούν να κάνουν απλές συζητήσεις, στα επόμενα πέντε χρόνια θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Μακάλεν, μέχρι το 2025, οι κούκλες θα είναι τόσο ρεαλιστικές που δεν θα καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για κάτι τεχνητό.

Λέτε λοιπόν να πλησιάζει η ώρα που θα αλλάξει ακόμα και ο αγοραίος έρωτας;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί