Κάτι παραπάνω από ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά και την νέα αποτυχημένη προσπάθεια να περάσει σε ποσοστά ακόμα και τον επίσης αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη είναι διάχυτος και επιβεβαιώνονται οι ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης στο να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές.
Το πιθανότερος σενάριο ωστόσο είναι να επιτευχθεί κάποιου είδους «συμφωνία» και το ΠΑΣΟΚ να οδηγηθεί σε νέες κάλπες για την ανάδειξη προέδρου το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου.
Όλες οι συζητήσεις για τον πιθανό… «διάδοχο» στο ΠΑΣΟΚ γυρίζουν γύρω από ένα πρόσωπο: Τον Χάρη Δούκα!
Ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει συνδέσει το όνομά του με την τελευταία (και μοναδική) μεγάλη εκλογική νίκη η οποία συνδέεται τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τη στήριξη και των δύο κομμάτων κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές και κατάφερε να θέσει εκτός μάχης τον μέχρι πρότινος Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.
Πολλοί αναμένουν πως σε συνέντευξή του-σταθμό αυτό το Σαββατοκύριακο πρόκειται να θέσει επί της ουσίας «παρών» στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ, μπαίνοντας και αυτός για τα καλά στο κόλπο της ηγεσίας.
Αναμένεται η παρέμβασή του να… ταράξει τα νερά όχι μόνο στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και στην Κουμουνδούρου (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς ενδέχεται να μιλήσει για σαρωτικές αλλαγές στον ευρύτερο χώρο της λεγόμενης «κεντροαριστεράς».
Άλλα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για τη κούρσα της ηγεσίας είναι εκείνο του Παύλου Γερουλάνου και του Μανώλη Χριστοδουλάκη.
ΦΩΤΟ:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι εκτοξεύει απειλές κατά της Λευκορωσίας, συμμάχου του Πούτιν
- Καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι και συννεφιά – Πού θα βρέξει
- Λαβρόφ σε παιδί που ζήτησε δώρο υδρόγειο: «Περίμενε μέχρι να χαράξουμε τα σύνορα», vid
- Ο ουρανός της Αθήνας φώτισε με 3.000 φαναράκια για τη «Νύχτα των Ευχών» – ΦΩΤΟ
- Σκηνές τρόμου στη Γαλλία: Νεαρός άνδρας μαχαίρωσε τρεις γυναίκες σε σταθμούς του μετρό στο Παρίσι
- Συναγερμός και κλείσιμο αεροδρομίων στην Πολωνία λόγω… ρωσικών πληγμάτων
- Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε του συγκροτήματος “The Cure” σε ηλικία 65 ετών
- Μεσανατολικό: Νοσοκομείο της Γάζας διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
- Χρέος: Τα μνημόνια της προηγούμενης δεκαετίας θα πληρώνει για καιρό ακόμα η Ελλάδα
- Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα έπαιζε αυτόν τον ρόλο στην Οδύσσεια
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
VOUCHER
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ









