«Σκάνε» νέα ονόματα που παρακολουθούσε η ΕΥΠ – Εξελίξεις λίγο πριν τις εκλογές

Ποιός ο ρόλος του Τσίπρα και τι περιείχε ο "λευκός φάκελος" που έλαβε;

Στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας έρχεται και πάλι το θέμα των υποκλοπών μετά τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της ΑΔΑΕ και το γεγονός ότι εξήλθε έχοντας στα χέρια του έναν άσπρο φάκελο με απτά στοιχεία παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να την ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ αύριο αναμένεται να πάρει το λόγο στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Υγεία, προκειμένου να ενημερώσει το Κοινοβουλιο για τα νέα στοιχεία.

Συνεργάτες του κ. Τσίπρα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος «είναι θεσμικός και δεν πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο, ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο, παρά μόνο όπως οφείλει από το βήμα της Βουλής, στο ναό της Δημοκρατίας».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του στην ΑΔΑΕ με τον επικεφαλής κ. Χρήστο Ράμμο προχώρησε σε μία αινιγματική δήλωση.

Τόνισε πως «υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα, το φως της δημοκρατίας νίκησε το σκοτάδι», μιλώντας ως το γεγονός αυτό να έχει συντελεστεί, θέλοντας όπως φαίνεται να δείξει πως τα στοιχεία είναι πλέον γνωστά.

Την ίδια ώρα, επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, στους πολιτικούς αρχηγούς και στο υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, σύμφωνα με και το δικαίωμα που του δίνει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος και στην οποία παραθέτει τα ευρήματα που προέκυψαν μετά τους ελέγχους της Αρχής, μετά και το σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβριο.

(Από newsbeast – φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί