Όπως αναφέρει το ΥΠΕΝ:
Ο κ. Παπασταύρου θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας Πρίγκιπα Abdulaziz bin Salman binAbdulaziz Al Saud και τον Υπουργό Βιομηχανίας και Ορυκτών Πόρων της χώρας, Bandar bin Ibrahim Al-Khorayef, με στελέχη μεγάλων σαουδαραβικών ομίλων που δραστηριοποιούνται διεθνώς, μεταξύ των οποίων η Dar Global, η Quara Holding και η Alireza, καθώς και με εκπροσώπους του Trump Organization που δραστηριοποιείται στη Σαουδική Αραβία.
Το Future Minerals Forum (FMF) διοργανώνεται από τη Σαουδική Αραβία με στόχο να διαμορφώσει το μέλλον του τομέα των ορυκτών και των κρίσιμων μετάλλων σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για μία κυβερνητικά υποστηριζόμενη πλατφόρμα αφιερωμένη στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ κυβερνήσεων, βιομηχανιών, επενδυτών, ακαδημαϊκών και άλλων ενδιαφερομένων, για την προώθηση υπεύθυνων και ανθεκτικών αλυσίδων εφοδιασμού ορυκτών πόρων.
Η επίσκεψη του κ. Παπασταύρου στη Σαουδική Αραβία εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την ανάπτυξη του τομέα των ορυκτών και των κρίσιμων πρώτων υλών, αλλά και των αναγκαίων ενεργειακών διασυνδέσεων.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κόλαση επί γης στην Τεχεράνη: Νέα κύματα βομβαρδισμών, vid
- Παραλογισμός! Η ακραία τάση που έχουν “επινοήσει” οι νέοι στην Κίνα για να μην παίρνουν επιπλέον θερμίδες, Vid
- Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα ως υπόπτους για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό της Κίνας
- Νέο πλήγμα σε εμπορικό πλοίο που βρισκόταν στο στενό του Ορμούζ
- Πρωθυπουργός Βατικανού: «Αν αναγνωριστεί το δικαίωμα στον προληπτικό πόλεμο, όλος ο πλανήτης θα κινδυνεύσει με ανάφλεξη»
- Reuters: Αμερικανικό το υποβρύχιο που έπληξε το ιρανικό πολεμικό πλοίο ανοικτά της Σρι Λάνκα
- Ενίσχυση επενδύσεων σε 4 πεδία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Δ. Μακεδονίας
- Αυξημένη κατά 13,1% η επιβατική κίνηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον Φεβρουάριο – Πόσοι επιβάτες διακινήθηκαν
- Τυχαίο;; Τι αποκαλύφθηκε για τον ρόλο των Κούρδων λίγο πριν το πυραυλικό συμβάν στην Τουρκία
- ΝΑΤΟ: Καταδικάζουμε την στοχοποίηση της Τουρκίας από το Ιράν









