επισημαίνει ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στην ημερήσια διαταγή του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, καθιστώντας σαφές ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις περιφρουρούν την ασφάλεια και την άμυνα της πατρίδας και ως θεσμικός εγγυητής αντιμετωπίζουν με σύνεση, ψυχραιμία, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα κάθε πρόκληση».
Παράλληλα προσθέτει, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις «αποτελούν αδιαμφισβήτητο πυλώνα σταθερότητας, αποτροπής, ευημερίας και προόδου».
Ο κ. Στεφανής επαναλαμβάνει ότι «ως χώρα υπερασπιζόμαστε διαχρονικά τη διεθνή νομιμότητα και υπηρετούμε ενεργά τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και τη δημιουργία πλέγματος συμμαχιών σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για επαύξηση της εθνικής ισχύος».
Περαιτέρω εξαίρει τις Ένοπλες Δυνάμεις για την «πολυεπίπεδη προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο», διαβεβαιώνοντας ότι «θα συνεχίσουν να δίνουν πάντα δυναμικό παρόν σε κάθε κρίσιμο για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής τομέα», ενώ συγχαίρει τα στελέχη για την «άριστη εκτέλεση της αποστολής» τους και προτρέπει «να μείνετε προσηλωμένοι στο καθήκον με τον ίδιο ζήλο, πάθος όραμα αισιοδοξία πίστη και επαγγελματισμό που σας διακρίνει».
Τέλος, δηλώνει ότι «αποτελεί ύψιστη και εξαιρετική τιμή προς τις Ένοπλες Δυνάμεις η επιλογή μου και υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καθηκόντων και της αποστολής μου με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και του χρέους προς την πατρίδα».
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων









